top

Guldkage

2 stk. lagkagebunde á 150 g
100 g æggehvider
150 g sukker
2,5 dl fløde
Dette er nok den nemmeste lagkage og den smager himmelsk.
Bag 2 lagkagebunde (skal ikke bages før marengsen kommer på).
Pisk æggehviderne meget stive og pisk sukker i. Smør marengsmassen på begge deje.

Bagetid: 25 min. ved 160oC

Læg den afkølede lagkage sammen med flødeskum.

Tip

Man kan evt. vende pulverkaffe i flødeskummet eller vende frisk frugt i.

Tip

Husk, at dejen altid hæver ca. 50% ved bagning.
Nyhedsbrev

Lantmännen Unibake A/S | Oensvej 28-30 | DK-8700 Horsens | Tel.+4576285000
cateringforum.dk findsmiley.dk fuldkorn.dk schulstad.dk paaskebroed.com hatting.dk lantmannen-unibake.dk